mandag 12. mars 2012

Spagetti med bacon og chiliPasta er den perfekte restematen. Nesten uansett hva som er igjen i kjøleskapet gir en god pasta. Denne lagde jeg til to personer, men det en veldig enkel å justere etter hvor mange du skal servere til.Du trenger til to personer:
200 gram tørr pasta pr porsjon
150 bacon (jeg brukte villmarksbacon)
1/2 chili finhakket
2 fedd hvitløk finhakket
1/4 grillet paprika (fås kjøpt på glass i olje. Kan droppes)
2 vårløk, den grønne delen
Parmesan
Salt
Pepper

Først setter du på en stor kjele med vann. Når vannet koker tilsetter du salt og pasta. Pass på at pastaen ikke kleber seg sammen. Viktig å røre litt i kjelen med jevne mellomrom. Pastaen skal være al dente.

Stek bacon sammen med chili og hvitløk (vær nøye med å ikke brenne hvitløken). Tilsett hakket paprika mot slutten sammen med vårløk. Smak til med salt og pepper.

Når pastaen er ferdig heller du av vannet med unntak av ca en sleiv. La pastaen renne av før du tar den tilbake i kjelen. Riv over parmesan og rør forsiktig sammen. Tilsett litt av kokevannet og rør om for å få en litt kremet eller fuktig konsistens.
Bland sammen pasta og kjøttblanding, sørg for å vende det godt sammen slik at all pastaen blir dekket med sausen. Server med litt revet parmesan på toppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.