lørdag 5. mai 2012

Status på kjøkkenhagen etter 3 ukerDet er utrolig tilfredsstillende å se at det vokser mat i vinduskarmen. For ca tre uker siden sådde jeg en del forskjellige frø som jeg hadde bestilt fra Runabergs, og nå tenkte jeg det var på tide å vise frem hva som er status. Til venstre er det basilikum som skal plantes over i en balkongkasse etter hvert. Fremst til høyre er det picklesagurker, og bakerst til høyre er det ruccola. Den eneste som ikke har dukket opp enda er rosmarin.


Dill og salvie ser ut til å trives.


Forskjellige type tomater vokser seg også klare for nye potter.


Timian
Bladpersille fremst, og chili bak. Disse er begge noe trege og jeg hadde nesten mistet håpet før de stakk nesen opp denne uken.
Kinesisk gressløk plantet jeg rett i en stor potte med håp om kontinuerlig sterk vekst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.