onsdag 15. august 2012

Sunt, billig og godt - En kur for sommerferiens utskeielser

Sommerferien er brutalt over, og tre uker med godt å spise har satt sine spor rundt midjen og i lommeboken. Hva passer vel da bedre enn å fokusere på noen billige og sunne retter? Jeg er ikke tilhenger av noen spesiell diett, så det er sikkert noen som kommer til å være uenige i at alt er sunt, men da er de i hvert fall gode.
Min tilnærming til dette er ikke med fokus på slanking, men derimot å kunne lage mat som smaker skikkelig uten at man trenger å legge på seg mer. Skal man skeie ut, er det jo egentlig bare å trene mer. Da kan man spise med god samvittighet. Så du kan si at mitt treningsmotto er; "jeg trener for å spise".

Jeg har plukket noen retter som har jeg har publisert tidligere for å at dere kan komme i gang, men jeg kommer også til å publisere retter noen uker fremover med fokus på sunt, billig og godt.Laksegryte med tomat, kokosmelk, koriander, chili og lime

Pastasalat med bacon

                 Rask ertesuppe med creme fraiche


Fiskekaker med potetmos og brunet løkPanert torsk med ertepure, smågrønnsaker og rømmesaus

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.